Tur til Djurs sommerland…

Kirkens Korshærs Tur til Djurs sommerland 17

Kom med Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde i Djurs Sommerland fredag  den 30. juni.

Vi kører med 4 busser fra Aalborghallens parkeringsplads kl. 9.00. Der er ikke mulighed for at køre i egen bil. Turen er gratis og inkluderer bus, entre med turpas og frokost (pizzabuffet med salat og fri sodavand).
Der er afgang igen fra Djurs sommerland kl. 16.00 med forventet hjemkomst i Aalborg kl. 17.45.

Man ansøger om at få billetter til turen ved at ringe til Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde på tlf: 23705515 / 21318225 fra mandag den 12. juni 2017 kl. 9.00. Billetter tildeles ikke efter først til mølle-princippet men efter hvem vi vurderer, har størst glæde af en gratis tur i Djurs Sommerland med Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde.

Da turen financieres af Arbejdsmarkedets Feriefond, som giver støtte til ture og ferier for børn af forældre på kontanthjælp, vil ansøgere til turen på kontanthjælp blive foretrukket.

Har man fået plads på turen forventer vi at man møder op. Hvis man pga. sygdom ikke kan deltage i turen alligevel, melder man afbud til tlf. 23705515/21318225 senest dagen før, så andre familier på venteliste kan få gavn af ens billet.