Julehjælp 2016

Julehjælp Kirkens Korshær Aalborg

Igen i år bliver der mulighed for at ansøge Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde i Aalborg om økonomisk julehjælp. Ønsker man at ansøge om økonomisk julehjælp kan man hente et ansøgningsskema fra tirsdag den 1/11 2016 i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik i Søndergade 14, som har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 10-17 samt tirsdag og torsdag kl. 12-17 samt den første lørdag i måneden kl. 10-14. Ansøgningsskemaet udfyldes og afleveres sammen med seneste årsopgørelse i Kirkens Korshærs postkasse ved Søndergade 14 senest onsdag den 30/11 kl. 12.00. For at komme i betragtning til økonomisk julehjælp skal man have børn under 18 år. Man får besked pr. brev i uge 49 om man er bevilget økonomisk julehjælp. Julehjælpen uddeles ved personligt fremmøde i uge 50, hvilket beskrives nærmere i det brev man modtager i uge 49.