Familiearbejdet

Familiearbejdet i Kirkens Korshær, Aalborg er et gratis åbent tilbud til udsatte familier, primært enlige mødre, hvis tilværelse er præget af mange forskellige problemstillinger som: spinkelt netværk, social isolation, dårlig økonomi, fysiske og/eller psykiske lidelser.

Familiearbejdet har til huse på 1.sal i Kirkens Korshærs fælleshus, Søndergade 14, 9000 Aalborg.

Kirkens Korshærs familiearbejde i Aalborg kan blandt andet tilbyde: Rådgivning, støtte og samtaler, netværksskabende aktiviteter som torsdagscafé og ”Klubben” for unge mellem 13-19 år. Tøjhjælp, julehjælp til børnefamilier, familiegudstjenester med fællesspisning og hyggeligt samvær, ferielejre, weekendture og udflugter for børn og voksne.

Har du lyst til at høre nærmere er du velkommen til at kontakte familiearbejdet.

Her kan du læse mere om Kirkens Korshærs børne- og familiearbejde:

Kirkens korshærs børne og familiearbejde